KUCHYNĚ
Při výrobě a navrhování kuchyně nezapomínáme na správnou ergonomii – tedy na správné rozmístění typických zón v rámci kuchyně tak, aby vše bylo logicky a ideálně při ruce.
Existuje 5 takových zón, na které je dobré při plánování kuchyně myslet:
- Místo na zásoby
- Místo na ukládání kuchyňského nádobí
- Místo pro mytí
- Místo pro přípravu
- Místo pro vaření
Klasické kuchyně
Elegantní styl pro všechny, kteří preferují praktičnost a dostatek úložného prostoru i tam, kde je málo místa. Kuchyně zachovávají nejen Vaše zvyky při vaření, ale také krásu tvarů.
Moderní kuchyně
Tyto kuchyně jsou specifické vzdušným stylem a lehkostí. Využívají se převážně šuplíkové systémy se spoustou úložného prostoru. V kuchyních převládají prvky skla a hliníku.
Nadčasové kuchyně
Kuchyně se vyznačují hladkými rovnými tvary, které vynikají hranatým zakončením. Jsou zde zdůrazněny detaily, díky kterým jsou kuchyně dokonale krásné.